Opgelet! Aangenaam uitgaan begint hier bij de dinnershow

Nieuw: bekijk uitgaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetcafé aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante bedrijf staat vertrouwd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het gezeligge “zeepaleis” en geniet van de prachtige aankleding, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en vanzelfsprekend specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle model van Jamie Oliver heeft ook in Mokum een vestiging. In Pakhuis Mokum, vlak naast de Passenger Terminal, zit het gezeligge restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast menu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Bijvoorbeeld als je geen liefhebber bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een restaurant dat het voornamelijk moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een buitengewoon strakke plek en is voor ieder die houdt van rauw en industrieel. Het vaartuig, een oude Oostduitse vissersboot, ademt een nostalgische ambiance die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met bijna spookachtige verlichting. Een geweldige locatie voor een knallende instuif. De MS Stubnitz is een plek waar meer dan 100 concerten en wekelijks gewilde techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, moderne lounge club midden in het centrum van Mokum. NL is erg geliefd en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met leuke, gezellige mensen. Bij binnenkomst valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een smakelijk drankje nuttigen of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de bekendste poppodia in Amsterdam. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van pop, dans, theater, film en overige beeldende kunsten. De locatie aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale artiesten. Met name de robuuste inrichting, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg uitzonderlijk.

Club HOME is een trendy club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ervaren hier beslist een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een werkelijke intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Gelegen aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De ideale setting dus voor (lees verder...) het trendy publiek dat zich er overwegend ophoudt.Bij de splinternieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Beleef in Event Center Culemborg een volledige prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een verjaardag of jubileum wilt celebreren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een feestelijk avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *